085 - 106 14 09

Ongediertebestrijder nodig in Dronten?

Wespen bestrijden in Dronten

Iedereen wordt weleens verrast door de aanwezigheid van dit beestje: de wesp. Dit agressieve roofdiertje steekt bijzonder snel, waardoor een prik vaak niet te vermijden is. Elke zomer heeft u wel te maken met een paar vervelende exemplaren. Daar is weinig aan te doen. Maar gaat het om grote aantallen van deze plaagdieren? Dan heeft u te maken met een wespenplaag. In zo’n geval zit er waarschijnlijk een wespennest bij u in de buurt. Dat kan gelukkig goed worden opgelost. In de regio Dronten schakelt u ons hiervoor in. Neem contact met ons op via 085 - 106 14 09 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Wespennest weghalen

Door het wespennest te verwijderen is de overlast van de wesp meestal voorbij. We raden u aan om dit door een professional te laten doen. Wespen kunnen zich vlug tegen u keren, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Onze medewerkers hebben niet alleen veel ervaring met deze werkzaamheden, maar beschikken ook over passende kleding en de beste hulpmiddelen. Zo weet u zeker dat wespen bestrijden vlug en vakkundig gebeurt!

Meer weten over onze dienstverlening, of ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. We zijn u in en om Drenten met plezier van dienst!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Effectieve ongediertebestrijding!

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben al jaren ervaring: een garantie voor effectieve ongediertebestrijding.

Scherpe tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging