085 - 106 14 09

Ongediertebestrijder nodig in Dronten?

Kakkerlakken bestrijden in Dronten

Kleine insecten met lange voelsprieten: bijna iedereen herkent kakkerlakken meteen. Dat komt voor een belangrijk deel door hun reputatie: de kakkerlak is bijzonder moeilijk te verdelgen. Vaak wordt zelfs beweerd dat het diertje een atoombom zou overleven. Dat blijkt een mythe te zijn, maar het is een feit dat het niet eenvoudig is om van dit plaagdier af te komen. Heeft u last van kakkerlakken in huis en lukt het u niet om de overlast te verhelpen? Haal er dan een professional bij. In de regio Dronten zijn wij de specialist die u hiervoor inschakelt. Onze medewerkers zijn u met plezier van dienst! Neem contact met ons op via 085 - 106 14 09 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Stop de kakkerlakkenplaag

Kakkerlakken komen af op voedsel, vet, vuil en vocht. Het is dan ook geen wonder dat ze vaak in keukens te vinden zijn. Om de problemen met kakkerlakken te verkleinen, is het belangrijk om uw fornuis en aanrecht goed schoon te houden. Verwijder vetresten en kruimels dus meteen, en zorg ervoor dat uw voedsel afgesloten wordt bewaard. Vochtige doekjes moet u meteen opruimen, tenzij u de kakkerlakken juist wilt verzamelen. Wanneer u ’s avonds voor het slapen gaan een vochtige doek op de grond legt, komen de beestjes hierop af. ’s Ochtends kunt u ze dan in één keer verwijderen.

Laat u kakkerlakken bestrijden liever over aan een expert? Neem dan eens contact met onze medewerkers op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. We staan in Dronten en omgeving voor u klaar!

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Effectieve ongediertebestrijding!

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben al jaren ervaring: een garantie voor effectieve ongediertebestrijding.

Scherpe tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging