085 - 106 14 09

Ongediertebestrijder nodig in Dronten?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Ze kunnen voor heel wat irritatie zorgen: muggen, vliegen en rioolvliegjes. Daarnaast zijn ze ook nog eens bijzonder onhygiënisch. Heeft u te maken met grote aantallen van deze insecten? Laat de plaag dan verhelpen door een professional. In Dronten en omgeving doet u een beroep op de ervaren experts van MDB ongediertebestrijding.

Last van latrinevliegjes?

Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. Normaal gesproken ziet u ze niet: ze leven namelijk in de riolering. Signaleert u ze wel in uw woning? Dan is dat een slecht teken. Het duidt namelijk op rioollekkage. Wanneer er een scheurtje of breuk in een rioolbuis zit, kunnen de vliegjes via het lek het riool verlaten. Op deze plek vormt zich een sliblaag, de ideale locatie voor vlugge voortplanting. Vervolgens verspreiden ze zich door uw huis en heeft u al snel te maken met veel overlast. Dat is nog eens extra vervelend omdat de motmuggen allemaal bacteriën uit het riool met zich meedragen. Onderneem daarom vlug actie en haal er meteen een specialist bij. Onze medewerkers lossen de hinder graag vlug voor u op.

Neem contact met ons op in Dronten

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en aanpak? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een opdracht? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 14 09, of vul ons contactformulier in. Als specialist in muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden staan we in de regio Dronten altijd voor u klaar!

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Effectieve ongediertebestrijding!

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben al jaren ervaring: een garantie voor effectieve ongediertebestrijding.

Scherpe tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging