085 - 106 14 09

Ongediertebestrijder nodig in Dronten?

Steenmarters verjagen in Dronten

Het lijken zulke leuke beestjes: steenmarters. Ze hebben een schattig snuitje, een mooie vacht en witte bef, korte pootjes en een lange staart. Maar schijn kan bedriegen. Deze martersoort kan u namelijk behoorlijk wat overlast opleveren. Ze knagen aan de bekabeling van uw auto of nemen hun intrek op uw zolder of in uw schuur. Daar zorgen ze voor vernielingen, stank- en geluidsoverlast. Hoe komt u van deze problemen af?

Een beschermde diersoort

Het meeste ongedierte kan aangepakt worden door het te vangen of verdelgen. Dat is bij steenmarters niet het geval, omdat deze diersoort beschermd is. Er werd tot in de vorige eeuw namelijk veel op dit dier gejaagd, vanwege zijn mooie vacht. Daardoor werd het met uitsterven bedreigd. Sinds steenmarters beschermd zijn, is het aantal exemplaren weer sterk toegenomen. Zo sterk zelfs, dat ze de laatste jaren voor steeds meer overlast zorgen. Vangen of doden is dus niet toegestaan, maar gelukkig is er ook nog een andere mogelijkheid: de steenmarter verjagen.

Schakel ons in

In de regio Dronten helpen wij u van de steenmarteroverlast af. Wilt u weten hoe wij dit aanpakken, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 14 09, of vul ons contactformulier in. Als specialist in steenmarters weren kunt u in Dronten en omgeving op ons rekenen!

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Effectieve ongediertebestrijding!

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben al jaren ervaring: een garantie voor effectieve ongediertebestrijding.

Scherpe tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging